Microtie Atresie Conferentiedag, 26 januari 2019

Beste ouders,

Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is  Mandy Kieboom. Mijn dochter is geboren met Microtie Atresie aan haar rechterzijde. Merel is door dr. Reinisch geopereerd in 2014.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=9&v=hvw1fehx62I

Je kunt mij ook vinden op FaceBook, Microtie Atresie Nederland en op www.microtie-nederland.nl. Ik hoop zo meer ouders te kunnen helpen en informatie uit te wisselen. Ik merk dat hier veel behoefte aan is.

In 2019 neem ik de organisatie en consults voor Dr. John Reinisch waar. Hebben jullie vragen over dr. Reinisch kun je die aan mij stellen, of een kijkje nemen op mijn website.

Dr. John Reinisch zal in de ochtend een presentatie geven in het WKZ van 10:00-11:30 uur. Je kunt gebruik maken van een consult, 10 minuten.  Deze consults zullen plaatsvinden in het:

WKZ te Utrecht
Lundlaan 6
3584 EA Utrecht
Nederland

en

Hotel Van der Vlak, De Bilt
De Holle Bilt 1
3732 HM, De Bilt

Dr. John Reinisch, Beverly Hills, Los Angeles USA. Plastisch chirurg, oorschelpreconstructie Microtie (www.drjohnreinisch.com). Bedenker van het  Medpor implantaat. Voor een consult met Dr. Reinisch klik op de volgende link:

https://docs.google.com/forms/d/1O-26UjxhY3HyFhsysxUu4xyfMnZq0YAQBENbIYLQhjw/edit

Heb je jezelf aangemeld voor een consult 10 minuten bij Dr. Reinisch, zul je van mij een bevestiging ontvangen, tijdstip en locatie. Ik zal zelf bij hotel van der Valk  aanwezig zijn.

Suzanne Klaver neemt waar voor de  Nederlandse artsen, locatie en de dag zelf.Voor alle overige vragen kunnen jullie bij Suzanne Klaver terecht.
Aanmelden voor deze dag kan via (dus niet voor de consults) klaver.demunnik@gmail.com

Kosten deelname conferentiedag:
Entree € 20,00 per familie. Graag gepast betalen.

De volgende Nederlandse artsen zullen deze dag aanwezig zijn:

Dr. Corstiaan Breugem, UMC, Utrecht. Kinderplastisch Chirurg gespecialiseerd in oorschelpafwijkingen.

Dr. Marvick Muradin, UMC, Utrecht. Chirurg (MKA)  Mond-, kaak- en aangezicht en specialist op het gebied van de implantologie.

Dr. Diane Smit, KNO-arts, UMC, Utrecht.
Dr .Myrthe Hol, KNO-arts, Radboud Nijmegen

Ietske Siemann, psycholoog,  Radboud Nijmegen
Henriëtte de Veye, psycholoog UMC Utrecht

Koen Rhebergen, Audioloog UMC, Utrecht

Groetjes,
Mandy Kieboom