dr. Marvick Muradin, UMC, Utrecht. Chirurg Mond-, Kaak- en Aangezicht (MKA) en
specialist op het gebied van de implantologie.

Biografie

dr. Marvick Muradin is als mond-, kaak- en aangezichtschirurg sinds 2006 verbonden aan het UMCUtrecht (UMCU).Naast enthousiast lid van het Craniofaciaal team van het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ), is hij lid van diverse multidisciplinaire teams en werkgroepen in het UMCU.Het Craniofaciaal team van het WKZ is door de Nederlandse Federatie van Universitaire Medische Centra (NFU) erkend als expertise centrum op het gebied van Craniofaciale microsomie en Robin sequentie.

Het aandachtsgebied van Marvick Muradin is de behandeling van afwijkingen van de oogkas (orbita), de schedel en het aangezicht (het craniofaciale skelet), zoals die worden veroorzaakt door ongevallen, groeistoornissen, tumoren en aangeboren afwijkingen. Tevens is hij specialist op het gebied van de implantologie.

Zijn specifieke interesse gaat uit naar botgroei, 3D-technologie en distractie-osteogenese bij behandeling van groeistoornissen en defecten van het craniofaciale skelet en de effecten van chirurgische ingrepen aan de mimische musculatuur van het aangezicht.Hij is bestuurslid van de Nederlandse Vereniging voor Schisis en Craniofaciale afwijkingen (NVSCA).

 

Wil je meer informatie, neem een kijkje op onderstaande link.
www.schedelafwijkingen.nl

 

Bron: dr. Muradin